Rapport

Idag sitter jag och skriver till det sista i min rapport. Det går bra och jag kommer skicka in den till Trond i eftermiddag.
Kram!

Redovisning, CHECK!

Idag har jag haft min projektredovisning! Var supernervös innan, men det var riktigt kul att få berätta om mitt arbete! Fick mycket positiv respons och känner mig nöjd med dagen! Det sista som jag har kvar är min rapport som jag ska lämna in på fredag.
Julia

Plansch, Onsdag 21/3

Idag Onsdag är planschen färdig och har hängts upp i skolan. Min lista är snart full med 30 personer! Blev nöjd med min plansch som ser ut så här:

Fredag 9/3 2012

Hello!

I fredags åkte jag till Göteborg och lämnade in min bok. Jag ska hämta den om två veckor. I affären fick jag välja omslaget vilket blir ett svart läderliknande med guldtitel på. Just nu känner jag mig supernöjd!

Jag hittade även en blå box som jag kan ha mina inspirationspapper i. Tror att det kommer bli bra och ett roligt och nytt sätt att bevara inpiration på.

Om tre veckor börjar redovisningsveckan. Tills dess måste jag ha:
  • Hämtat min bok
  • Gjort fler inspirationssidor
  • Gjort en plansch
  • Gjort en keynote inför min redovisning
Efter presentationen har jag min rapport kvar att skriva.

Sedan är jag färdig!

Torsdag, 8/3 Tryckeriet, CHECK!

Idag har jag varit på tryckeriet JustNu och skrivit ut min bok. Jag är jättenöjd med resultatet. Dem skrev ut två upplagor, en som de skar i A5-format och en på A4 beroende på vad bokbindaren behövde arbeta med. Jag valde ett lite tjockare, glansigt papper för att boken skulle få lite mer tjocklek och för en fin och proffsig finish.

Jag har också fyllt i dokumentet då jag valde vilken sal jag helst vill presentera arbetet i. Jag valde Citronen som första val därför att den är varm och det blir en mer personlig känsla.

Imorgon åker jag till bokbinderiet!

Julia

Nästa steg, tryckeriet och bokbinderiet!

Hej!

Denna helgen har jag arbetat endast med mitt projektarbete. Har lagt ner ca 15 timmar på mitt projekt. Nu är text och bilder färdigt! På tisdag åker jag till tryckeriet och på onsdag åker jag till bokbinderiet! Wish me good luck!