Onsdag, projektarbetsdag

Idag fick vi träffas i mindre grupper och prata kring betygskriterierna. Jag tycker att det var bra att göra det nu efter att vi har börjat med projektet eftersom det blir lättare att relatera kriterierna till det jag gör.
Idag har jag också haft möte med Trond. Jag tyckte det kändes bra att få berätta om hur jag har tänkt fortsätta. Han tyckte att jag hade kommit igång ordentligt och att arbetet verkade spännande. Det var roligt att höra och sporrade mig ytterligare. -julia

Projektarbetsdag Tisdag vecka 42

Denna veckan har vi projektarbetsdagar idag tisdag och imorgon på onsdag. Jag tycker det ska bli väldigt bra att få tid att ägna åt projektet. Det jag behöver fokusera på är att komma igång med min guidebok och jag har som mål att efter denna veckan skrivit klart förorden till boken och illustrerat bilder till det uppslaget. Wish me luck!

v.39 - Börja med handboken

Jag har tänkt genom mitt projektarbete ytterligare medan jag varit borta i Nederländerna och känner mig säker på min idé. Jag har reviderat min tidsplanering en aning vilket känns bra. En del saker stämde inte längre med projektet. Jag har valt att välja bort att skicka brev till modeföretag om intervjuer eftersom det blir för mycket att förbereda sig inför och inte medför någon relevans till projektet.Jag har nu börjat med att dela in min handbok i olika kapitel. Det blir totallt 7 kapitel och sedan efterord. Varje kapitel blir som ett steg som du som shoppare ska göra. Efter boken är du en confidant shopper! Till boken ska jag illustrera egna bilder. På så vis är det jag som har copyright på allt i boken. Nu har jag på mig till vecka 3 att göra klar boken. På fredagar har jag mycket ISP-tid och tänker planera in 3 till 4 timmars jobb med projektarbetet då.

Later Skaters!
julia